AGENDA

INDUSTRY/NRC MATERIALS PROGRAMS TECHNICAL INFORMATION EXCHANGE PUBLIC MEETING

6/14/2023 - 6/15/2023 • Commissioners' Hearing Room, Rockville, MD (Hybrid) • (EDT)

WEDNESDAY, JUNE 14, 2023 (EDT)					
TIME	ТОРІС	PRESENTER	PRESENTATION ID		
8:30am	Introductions, Agenda Review, Attendance and Meeting Objectives		Industry/NRC		
8:45am	Industry Program Report (25 mins /	MRP	Industry	01	
	Program) Overview and significant Program updates since the last meeting Status of reports submitted to NRC	PWROG	Industry	02	
		IMR	Industry	03	
		WRTC	Industry	04	
	 Expected Report submittals Operating Experience of interest since last meeting 	BWRVIP	Industry	05	
10:50am	Break				
11:00am	EPRI's Advanced Reactor Plans, including Materials Degradation Matrix and Issue Management Tables (MDM/IMT) – 20min		Industry	06	
11:20am	NEI 03-08 Appendic C refresher – 30min		Industry	07	
11:50am	Lunch				
1:00pm	NRC Updates • ASME rulemaking update – 5 min		NRC	08	
	Status and Initiatives in Subsequent License Renewal – 15 min		NRC	09	
	 Interest in 80+ years of operation & planning timeline 10 min 		NRC	10	
	FAVOR Update- 5min		NRC	11	
	Additive Manufacturing Technologies (AMT) Update – 10 min		NRC	12	
	Harvesting – 10min		NRC	13	
	 EPRI-NRC Primary Water Stress Corrosion Cracking (PWSCC) Initiation Project – 15 min 		NRC	14	
2:15pm	French SCC discussion • Industry Perspective and update – 30min		Industry	15	
	NRC perspective and activities – 30min		NRC	16	
3:15pm	· ·	Break			
3:30pm	Extremely Low Probability of Rupture (xLPR) • Industry update and use plans – 20min		Industry	17	
	NRC update and recent applications – 20min		NRC	18	
4:20pm	Review of Action Items		NRC		
4:30pm	Public comments		NRC		
4:40pm	Adjourn				

AGENDA

INDUSTRY/NRC MATERIALS PROGRAMS TECHNICAL INFORMATION EXCHANGE PUBLIC MEETING

6/14/2023 - 6/15/2023 • Commissioners' Hearing Room, Rockville, MD (Hybrid) • (EDT)

THURSDAY, JUNE 15, 2023 (EDT)					
TIME	ТОРІС	PRESENTER	PRESENTATION ID		
9:00am	Introduction and Review of Day 2	Industry/NRC			
9:15am	Irradiated Stainless Steel Fracture Toughness Industry update and plans – 30min	Industry	19		
9:45am	Performance Monitoring Industry perspective – 30min	Industry	20		
	NRC update – 30min	NRC	21		
10:45am	Break				
11:00am	Risk-Informed Materials Assessment (RIMA) – 30min	NRC	22		
11:30am	Lunch				
1:00pm	Industry Core Barrel Focus Group update – 30min	Industry	23		
1:30pm	Preservice Inspection (PSI) removal from ASME code • NRC perspective – 30min	NRC	24		
	 Industry perspective – 30min 	Industry	25		
2:30pm	Aging-related inspection procedures: new and revised – 30min	NRC	26		
3:00pm	Break				
3:15pm	Environmentally Assisted Fatigue (EAF) technical discussions • Industry Perspective – 30min	Industry	27		
	NRC perspective – 30-min	NRC	28		
4:15pm	Review of Action Items – Next meeting	NRC			
4:25pm	Public comments	NRC			
4:30pm	Adjourn				